آش جو – آموزش آش جو – تهیه آش جو – روش درست کردن آش جو – روش آسان آش جو
طرز تهیه آش جو
آش جو یکی از بهترین غذا های آبکی ایرانیان میباشد که با آموزش آن آشنا میشویم
در ادامه آموزش با طرز تهیه اش جو اشنا می شوید.
آش جو
مواد لازم (برای ۴ نفر) :
لوبیا قرمز و عدس از هر کدام نصف پیمانه – ماش یک سوم پیمانه – برنج یک سوم پیمانه – سبزی آش ۵/۰ کیلو – جو پوست کنده یک پیمانه -پیاز ۳ عدد متوسط – کشک به مقدار دلخواه – نعناء خشک یک قاشق
سوپخوری – نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم – سرکه در صورت تمایل کمی
آش جو – آموزش آش جو – تهیه آش جو – روش درست کردن آش جو – روش آسان آش جو
آش جو
طرز تهیه :
۱- یک عدد از پیازها را خلال کرده، با مقدار کمی روغن سرخ کنید و به آن کمی زردچوبه بزنید. سپس جو پوست کنده را همراه حبوبات دیگر به آن اضافه کنید.
۲- پس از آن که حبوبات نیم پز شد برنج را اضافه کنید. وقتی حبوبات و برنج کاملا پخت و برنج لعاب انداخت، سبزی آش را که بدقت تمیز و خرد کرده اید به آش اضافه نمایید. آنگاه نمک و فلفل آش را اندازه کنید
۳- وقتی آش غلیظ و جا افتاده شد آش را از روی حرارت بردارید. در صورت تمایل مقداری سرکه (سرکه طعم مطبوعی به این آش می دهد.) و کشک کافی داخل آن بریزید و آن را هم بزنید. آنگاه آش را در سوپخوری
بکشید. و روی آن را کمی کشک بریزید و آن را با نعناء داغ و پیاز سرخ کرده تزیین کنید. نکته: اگر به این آش مقداری گوشت دنده یا قلم گاو اضافه کنید بسیار لذیذ می شود./ن-ج
آش جو – آموزش آش جو – تهیه آش جو – روش درست کردن آش جو – روش آسان آش جو
ساناز سانیا