كوكوي باقلا | طرز تهیه كوكوي باقلا | روش طبخ کوکوی باقلا | آشپزی کوکوی باقلا
در ادامه با طرز تهیه كوكوي باقلا اشنا می شوید
مواد لازم :
– باقلا ۵۰۰ گرم – شويد ۱ قاشق غذاخوري – تخم مرغ ۲ عدد – نمك و فلفل به مقدار لازم *
كوكوي باقلا
كوكوي باقلا
طرز تهيه :
۱- باقلا را پاك كرده، آن را از هر دو پوست جدا كنيد و داخل قابلمه اي با آب جوش بريزيد و بگذاريد كاملاً بپزد بعد آن را در صافي بريزيد تا آب آن برود.
۲- تخم مرغها را در شرفي بشكنيد و آن را با چنگال هم بزنيد. سپس باقلا، شويد، نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد و مواد را با هم كاملاً مخلوط نماييد.
طرز تهیه كوكوي باقلا
۳- در تابه اي ۲ يا ۳ قاشق روغن بريزيد. روغن كه داغ شد مايه كوكو را به آن اضافه كنيد و با پشت قاشق روي آن را صاف نماييد و درِ تابه را بگذاريد تا يك طرف آن سرخ شود. سپس آن را برش زده، برگردانيد و بگذاريد
طرف ديگر آن هم سرخ شود./ن-ج
کوکری