آش آلو – تهیه آش آلو – آموزش آش آلو – آشپزی آش آلو – آلو را آش کنید
آموزش آسان آش آلو
در ادامه با طرز تهیه آش آلو اشنا می شوید.
مواد لازم (برای ۴ نفر) :
برنج نصف پیمانه – لپه یک سوم پیمانه – سبزی آش ۵/۰ کیلو – گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم – آلوی خشک ۱۰ تا ۱۵ عدد – پیاز ۳ عدد متوسط – نعناء خشک یک قاشق سوپخوری – نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه :
۱- پیاز را سرخ کرده، به آن کمی زردچوبه بزنید. سپس لپه را با مقدار کافی آب، به آن اضافه کنید و بگذارید لپه نیم پز شود. پس از آن برنج و آلو خشک (که قبلا به مدت ۲ ساعت در آب خیسانده اید) را به آن اضافه
کنید.
۲- گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده کاملا مخلوط کنید و از آن کوفته ریزه درست کرده وقتی که برنج نیم پز شد آن را به آش اضافه کنید و صبر نمایید تا برنج بپزد و کاملا لعاب بیندازد. نمک و فلفل آش را
اندازه کنید.
طرز تهیه آش آلو
۳- سبزی اش را پاک کرده بدقت بشویید، خرد کنید و به آش اضافه نمایید. پس از آن که سبزی پخت، آش را در ظرف بکشید و روی آن را با نعناء داغ و پیاز سرخ کرده تزیین کنید. نکته: در تابستان این آش را با آلوی تازه
هم می توان تهیه کرد. در این صورت حدود ۵/۰ کیلو آلو تازه لازم است. بنابراین هسته های آلو را بگیرید و آن را همراه سبزی به آش اضافه کنید./ن-ج
سوران