كباب كوبيده | روش تهیه کباب کوبیده | مواد لازم کباب کوبیده | کوبیده آسان
طرز تهیه كباب كوبيده
در ادامه با طرز تهیه كباب كوبيده اشنا می شوید
مواد لازم :
گوشت قسمت سردست چرخ كرده ۲۵۰ گرم – پياز ۱ عدد متوسط – نمك و فلفل و سماق به مقدار لازم *
كباب كوبيده
طرز تهيه :
۱- پياز را از رنده ريز رد كنيد و آب آن را بگيريد.
۲- گوشت چرخ كرده را با پياز و نمك و فلفل مخلوط كنيد و خوب مالش دهيد تا گوشت كاملاً چسبندگي پيدا كند.
۳- دست مرطوب كرده و از مايه گوشت برداشته و به سيخ بكشيد و با انگشت كمي فشار دهيد تا گوشت به سيخ بچسبد و سطح آن صاف شود.
طرز تهیه كباب كوبيده
۴- آتش كاملاً گرفته شده در منقل را صاف كنيد و سيخها را روي آتش بچينيد و فوري آتش را باد بزنيد تا گوشت خودش را به سيخ بگيرد و نريزد. ديگر آتش را باد نزنيد، تا مغز كبابها پخته شود.
۵- در صورت تمايل ۲ يا ۳ عدد گوجه فرنگي را بشوييد و آنها را به سيخ بكشيد و روي آتش كبابي بگذاريد.
۶- كبابها را در ديس قرار دهيد و روي آنها سماق بپاشيد و اطراف آن را با گوجه فرنگي كبابي و حلقه هاي پياز و جعفري تزيين كنيد./ن-ج
ایران کوک
چه کنیم کباب کوبیده در منزل خوب شود,طرز تهیه کباب کوبیده
در ادامه با طرز تهیه کباب کوبیده اشنا می شوید
با سلام اغلب کوبیده ای که درمنزل بر روی منقل زغال درست می کنیم حالت خشک شده وتکه تکه بر روی سیخ پیدا میکند و بعد از جدا کردن گوشت از سیخ ، کباب تکه تکه میشود(بعضی اوقات زیاد
بعضی اوقات کم)لذل از شما کارشناس محترم می خواستم بپرسم که چگونه میتوان کباب کوبیده هایی نرم مانند آنچه که در اکثر کباب فروشی های باسابقه است تهیه کرد؟
پاسخ : دوست عزیز برای اینکه شما تمام اشکالات کارتان را بدانید من طرز تهیه کباب کوبیده را به طور کامل برایتان توضیح می دهم توجه داشته باشید که کلاْدرست کردن کباب کوبیده کمی تجربه
هم لازم دارد.
مواد لازم (برای ۴ نفر) :
گوشت سر دست و گردن یک کیلو
– پیاز رنده شده ۴ تا ۵ عدد متوسط
– جوش شیرین یک قاشق چایخوری
– نمک و فلفل در حد لازم
طرز تهیه کباب کوبیده
طرز تهیه :
گوشت سر دست و گردن را دو بار چرخ کنید. پیاز رنده شده را در صافی بریزید و بدون این که با دست آن را فشار دهیدُآب اضافی اش را بگیرید و کنار بگذارید.
پیاز و نمک و جوش شیرین را به گوشت بیفزایید و به خوبی مخلوط کنید و مالش دهید. این گوشت را یک ساعت در یخچال بگذارید و دوباره آن را چنگ بزنید (در صورتی که ظرف محتوی گوشت را
کمی حرارت بدهید به طوری که ظرف داغ شود. گوشت موقع کباب شدن در آتش نخواهد ریخت).
بعد دستتان را به آب پیاز آغشته کرده و از گوشت به اندازه یک عدد پرتقال متوسط برداشته روی سیخ کباب قرار داده و خوب آن را روی سیخ پهن کنید و دو طرف آن را خوب بچسبانید.
پس از آماده شدن سیخ هاُ آتش فراوانی درست کرده و سیخ ها را روی آتش قرار دهید. بلافاصله سیخ ها را ژشت و رو کنید تا کباب ها خودشان را بگیرند و از سیخ نریزند. کباب ها نباید زیاد برشته و
خشک شوند. پس از این که کباب خودش را گرفت دیگر نیازی به آتش زیاد ندارند./ن-ج
سیب سبز
طرز تهيه کباب کوبيده را به طور کامل
کلاْدرست کردن کباب کوبيده کمي تجربه هم لازم دارد. مواد لازم (براي ? نفر) : گوشت سر دست و گردن يک کيلو- پياز رنده شده ? تا ? عدد متوسط- جوش شيرين يک قاشق چايخوري- نمک و فلفل
در…
کلاْدرست کردن کباب کوبيده کمي تجربه هم لازم دارد.
مواد لازم (براي ? نفر) :
گوشت سر دست و گردن يک کيلو- پياز رنده شده ? تا ? عدد متوسط- جوش شيرين يک قاشق چايخوري- نمک و فلفل در حد لازم
طرز تهيه :
گوشت سر دست و گردن را دو بار چرخ کنيد. پياز رنده شده را در صافي بريزيد و بدون اين که با دست آن را فشار دهيدُآب اضافي اش را بگيريد و کنار بگذاريد. پياز و نمک و جوش شيرين را به گوشت
بيفزاييد و به خوبي مخلوط کنيد و مالش دهيد.
اين گوشت را يک ساعت در يخچال بگذاريد و دوباره آن را چنگ بزنيد (در صورتي که ظرف محتوي گوشت را کمي حرارت بدهيد به طوري که ظرف داغ شود. گوشت موقع کباب شدن در آتش نخواهد
ريخت). بعد دستتان را به آب پياز آغشته کرده و از گوشت به اندازه يک عدد پرتقال متوسط برداشته روي سيخ کباب قرار داده و خوب آن را
روي سيخ پهن کنيد و دو طرف آن را خوب بچسبانيد. پس از آماده شدن سيخ هاُ آتش فراواني درست کرده و سيخ ها را روي آتش قرار دهيد. بلافاصله سيخ ها را ژشت و رو کنيد تا کباب ها خودشان را
بگيرند و از سيخ نريزند. کباب ها نبايد زياد برشته و خشک شوند. پس از اين که کباب خودش را گرفت ديگر نيازي به آتش زياد ندارند.