به وجود آمدن سرطان معده با مصرف زیاد نمک
متخصصان تغذيه هشدار دادند: مصرف سوپ شور مخصوصا به طور منظم خطر ابتلا به سرطان معده را به همراه دارد.
رابطه نمک با سرطان معده
به وجود آمدن سرطان معده با مصرف زیاد نمک
دكتر راشل تامپسون مدير برنامه ريزي علمي در سازمان صندوق جهاني تحقيقات سرطان (WCRE) در اين باره خاطرنشان ساخت: با توجه به نتايج فوق توصيه ميشود كه مقدار مصرف روزانه نمك بايد نصف شود؛
چرا كه مصرف مقدار زياد نمك ميتواند باعث بروز سرطان معده شود.
اين پژوهشگران تاكيد كردهاند كه سوپ ماده غذايي است كه در واقع منبع پنهان نمك است به همين خاطر به مردم توصيه ميشود اين غذا را خودشان در خانه تهيه كنند چون سوپهايي كه در رستورانها ارائه ميشود معمولا حاوي مقادير بسيار زيادي نمك هستند كه خوردن آنها سلامت مصرف كنندگان را به خطر مياندازد.
بر اساس اين گزارش، نمك بعنوان ماده افزايش دهنده فشار خون شناخته شده است كه خطر سكته مغزي و بروز بيماريهاي قلبي را افزايش ميدهد اما دانشمندان هم چنين معتقدند كه ميتواند عامل بروز سرطان معده نيز باشد.
اين متخصصان هم چنين پيشنهاد ميكنند كه علاوه بر كنترل مقدار نمك موجود در سوپ مردم بايد در مصرف مواد غذايي آماده و فرآوري شده كه نمك زياد دارند مانند همبرگرها و يا سوسيس و پيتزا و برخي از غلات صبحانهاي و آماده احتياط كنند.
بر اساس اطلاعات و توصيههاي استاندارد پزشكي، روزانه نبايد بيش از شش گرم نمك مصرف كرد.