این خوارکی ها برای جنینتان بسیار ضرر دارد
سقط جنین با چه عواملی خوراکی می تواند پدید آید خانم های بارداری که در سه ماهه اول بارداری به سر می برند از چه خوراکی هایی باید پرهیز کنند
مصرف چه نوع مواد غذایی رسیک سقط جنین را در آن ها بالا میبرد
مصرف ممنوع این خوارکی های برای زنان باردار
این خوارکی ها برای جنینتان بسیار ضرر دارد
۱٫آناناس
مصرف آناناس یا نوشیدن آب آناناس در طول سه ماه اول حاملگی می تواند باعث به دنیا آمدن نوزاد مرده شود. بروملین نوعی آنزیم موجود در این میوه
باعث انقباض ماهیچه ای در زنان حامله می شود و این امر می تواند باعث سقط جنین شود.
۲٫کنجد
کنجد ، می تواند منجر به سقط جنین شود. مادر در دوره بارداری باید مقدار خیلی کمی کنجد مصرف کند اما کنجد سیاه را می توان در حد متعادل تا مراحل
آخر بارداری مصرف کرد.
۳٫جگر
اگر چه مصرف آن ماهی یک یا دو بار مشکلی ندارد اما مصرف روزانه آن در دوران حاملگی مضر است زیرا باعث تراکم بالای رتینول ، نوعی ویتامین A
حیوانی می شود و می تواند به جنین آسیب برساند.
۴٫آلوئه ورا
زنان باردار باید از مصرف زیاد آن اجتناب کنند زیرا به خونریزی لگن و در نتیجه سقط جنین منجر میشود