دشمن بیماری قلبی را بشناسید : آلبالو
نتایج یک مطالعه نشان میدهد «آنتوسیانین» موجود در آب آلبالو به کاهش عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ کمک میکند.
رفع بیماری قلبی با آلبالو
دشمن بیماری قلبی را بشناسید : آلبالو
این مطالعه جهت بررسی تاثیر مصرف کنسانتره آب آلبالو به عنوان یک منبع غنی از آنتوسیانینها،
بر سطح چربیها و فشار خون در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ توسط دکتر سعید حسینی و همکارانش در دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شده است.
خطر بیماریهای قلبی عروقی در دیابت بالاست، از این رو دستیابی به سطوح مناسب چربیهای خون در این بیماران از اهمیت خاصی برخوردار است. تغذیه و از جمله مصرف آنتوسیانینها، نقش مهمی در کاهش خطر بیماریهای قلبی و فشار خون دارد.
در این مطالعه نیمه تجربی، ۱۶ زن دیابتی نوع ۲ با قند خون ناشتای۱۱۰مورد بررسی قرار گرفتند. در دوره مطالعه کنسانتره آب آلبالو به مدت ۶ هفته مصرف کردند. وزن، چربیهای خون و سطح فشار خون سیستولیک و دیاستولیک در شروع و پایان مطالعه اندازهگیری شد. همچنین مصرف غذای ۲ روز نیز توسط بیماران به ثبت رسید، سپس دادهها بررسی شدند.
در پایان مطالعه مقادیر وزن، کلسترول تام، LDL-C و فشار خون سیستولیک و دیاستولیک به طور معناداری کاهش نشان داد. تغییرات مشاهده شده در سطح LDL-C و تریگلیسیرید سرم از نظر آماری معنادار نبود.
نتایج این بررسی نشان میدهد مصرف آب آلبالو، به بهبود عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ کمک میکند.